Back to physical therapy!

We have had over a month break from physical therapy. We have been on vacation and then my physio therapist went on vacation and then I started my heat. You are not supposed to be in the water when you are in a heat because the risk of infection is big and we didn’t want to risk anything.

So how did one month break effect my body? I have lost a lot of muscles, I haven’t been in much pain lately and that’s good but I want my muscles back so now we are in hard training before my vet appointment in October, we are a bit nervous about it so keep your fingers crossed!

We are not looking forward to the autumn and winter because it’s my “bad time”. The cold makes my joints stiffer and my pain gets worse. That’s why I always wear a jacket when it’s below 5 degree Celsius  or raining. But we still love the autumn and the winter because it’s beautiful outside then.

 


For my Swedish readers…

Vi har haft över en månads uppehåll från fysioterapin. Vi har varit på semester och sen åkte min fysioterapeut på semester och sedan började i mitt löp. Man ska helst inte vara i vatten när man löper p.g.a. ökad infektionsrisk och det vill vi såklart undvika.
 
Så hur har en månads uppehåll påverkat min kropp ? Jag har förlorat en hel del muskler, jag har inte haft ont på senaste och det är bra men jag vill att mina muskler ska komma tillbaka så nu är vi i hård träning innan jag ska till veterinären i oktober, vi är lite nervösa inför besöket så håll tummarna!
 
Vi ser inte fram emot hösten och vintern eftersom det är min “dåliga period”. Kylan gör mig stelare och jag får ondare. Det är därför jag alltid har täcke på mig när det är under 5 grader eller regnar. Men vi älskar fortfarande hösten och vintern eftersom det är så vackert ute då.
IMG_9098
IMG_9123
IMG_9191

2 reaktioner på ”Back to physical therapy!

  1. Stackars dig, Leia 🙁 Hoppas det blir bättre efter all träning och besök hos fysioterapeuten. /Diesel

Lämna ett svar