We have a plan!

Today was the day we have been waiting for.
If you have read my previous blog posts about my physical therapy and about my up coming vet appointment you know what today was all about.

We took some new x-rays of my hips to see how they look, the last x-ray we did was in January. The arthritis has gotten worse, not allot worse but you can see the difference.
My veterinarian Ole Frykman is the best in this area and he really knows how to explain it so almost even I can understand the hooman language.

So today they decided that I will have surgery, they will make a hip prosthetic for me to replace my ordinary hip on the left side. The surgery will be done in the beginning of 2017, so now we have to start save money because it’s really expensive but my hoomans thinks I’m worth it. It’s a huge operation and mom said that we wouldn’t do it if it wasn’t our only option.

So I think we are excited about the future, hopefully the surgery will go great and if it does I will be able to run of leash and play with my friends again! <3

img_6792

 


For my Swedish readers…

Idag kom dagen vi har väntat på.
Om du har läst mina tidigare blogginlägg om min fysioterapi och mitt kommande veterinärbesök så vet du vad det handlade om idag.
 
Vi tog några nya röntgenbilder av mina höfter för att se hur de ser ut, den sista röntgen vi gjorde var i Januari. Artrosen har blivit värre, inte mycket men du kan se skillnad.
Min veterinär, Ole Frykman är bäst inom sitt område och han vet verkligen hur han ska förklara, det är nästan så att jag förstår vad människorna säger.
 
Så idag de bestämdes det att jag kommer opereras, de kommer göra en höftprotes för att ersätta min vanliga höft på vänster sida. Operationen kommer att ske i början av 2017, så nu måste vi börja spara pengar för det är en väldigt dyr operation men mina hoomans tycker att jag är värd de. Det är en stor operation och matte sa att vi inte skulle göra den om det inte var vår enda utväg.
 
Så jag tror att vi känner hopp om framtiden, förhoppningsvis går operationen bra och då kommer jag kommer att kunna springa utan koppel och leka med mina vänner igen! <3

Lämna ett svar