Weekend fun in the sun

Some alone time with mommy!

Daddy has been away this weekend so me and mommy had some time alone and it has been great weather. So yesterday we went to my aunties place to just hang, I love being there. Being outside all day long is good for the soul. Some day I wish I will have my own garden to watch over. What is your favorite thing to do during the hot summer days?

En reaktion på ”Weekend fun in the sun

  1. När det är väldigt varmt ute så brukar jag agera trädgårdsmästare och dra bort massa kvistar från mammas buskar och sedan lägga mig under mitt stora kastanjeträd och gnaga i skuggan 🙂

    Ibland gräver jag en djup håla också så blir det extra svalt och skönt 🙂

    Bada är jag inte så glad i, doppar bara magen. Jag är ju en italiensk ras så jag vill helst ha medelhavet. Gillar du att bada, Leia?

Lämna ett svar